CEC2 'zonnepanelen op andermans dak' gaat van start!

 

CEC2 gaat van start!

Na maanden van voorbereidingen door het projectteam CEC2; opvragen van offertes en het maken van vele afspraken met diverse partijen, gaat het tweede postcoderoos project 'zonnepanelen op andermans dak' in de gemeente Cuijk van start.

De inschrijving start 22 maart 2018 om 20.00 uur tijdens de 'Info & Inschrijfavond' van het project CEC2 in de bibliotheek van Cuijk. U bent van harte welkom op deze 'Info & Inschrijfavond CEC2'.

U koopt certificaten. Een certificaat in het collectieve zonnepanelenproject CEC2 omvat 1 zonnepaneel 270Wp, een bijdrage aan de inverters, installatie, verzekering, reiniging en lidmaatschap van het Cuijks Energie Collectief, de moeder cooperatie.

Er zijn 191 panelen beschikbaar.

U kunt nu al inschrijven voor de certificaten in onze webshop van het Cuijks Energie Collectief. U kunt direct afrekenen met Ideal (of met een bankoverschrijving).

Door de webshop, met slechts één artikel, is het kopen van certificaten voor zowel u als koper als voor het Cuijks Energie Collectief zeer eenvoudiger en transparant.
Heeft u vragen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

0
0
0
s2smodern